Vindskydd, hästar och annat!


Vindskyddet tar form sakta men säkert, förhoppningen är att det ska stå klart till jul!!! På lördag ska vi börja sätta panel, ska bli kul!!! Hästarna står nyfiket och tittar medan planka efter planka sätts upp,,, undrar om dom fattar att det ska bli deras nya hus??!!! ;)
Úni åkte hem igår, eller rättare sagt han gick hem;) Han bor ju bara en liten promenad härifrån! Han har avslutat sin träningsperiod och jag tycker att framför allt tölten har utvecklats positivt! Finns mer tölt och tempo där att plocka fram när den tiden är inne;) Idag var han här med sin matte Isabelle och red tillsammans med mig ch Rúna i ridhuset, kändes precis som om han aldrig hade flyttat! Isa och Úni kommer bli ett fint team;) Förhoppningsvis gör de tävlingspremiär i vår;) Vi kommer vara ett helt team härifrån som ska ut ch göra tävlingsbanorna!!! Jätteroligt ska det bli!!!
Har idag haft både Natalie och Therese här, hur bra som helst! Och kul med arbetssällis;) vi har jobbat i team med unghästarna och det har gått riktigt bra med alla tre! Fraevill börjar bli riktigt samarbetsvillig och åker hem till helgen, de andra två har blivit longerade med ryttare utan problem!
Kynnir och Efni ska få två veckors semester, det förtjänar dom! Båda avslutade veckan på ett bra sätt så det känns som om vilan kommer rätt i tiden!
Nu ska jag åka till stan o hämta Linnéa,,, måttligt sugen på att gå ut i kylan igen,,,Men vad gör man inte?!
BTW - bilden ovan är på Kynnir i snön häromdan! Natalie Karlsson är fotograf

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0