Nytt nytt!

Äntligen känns det som om det är våååår!!! Så himla härligt:) Bilden här föreställer Soldan från Kilängen som jag haft på inridning i två månader. Fin kille! De nya inridningshästarna Dottla, Elfa och Kvikkur utvecklas. De är alla tre av den lite mer "okänsliga typen", men de börjar svara bättre och alla har fått bära ryttare både inne och ute utan problem. Glampi som också är ny, är en känslig och vaken kille som reds in för flera år sen och lärde sig grunderna. Eftersom det var så länge sen och han är en känslig själ så håller vi just på och repeterar alla basicövningar vilket hittills har gått problemfritt!
Bogi åkte hem idag efter två månaders inridning, en riktigt fin fyrgångskille! Film på honom kommer inom kort... Lýsa is back, ska börja med henne på måndag.
I lördags åkte både Glottis och Soldan hem. Är mycket nöjd med deras utveckling, ska bli kul att se vad det blir av dom i framtiden! Tinna och jag hade ett moment idag:) Vi har haft en dip ett tag, så det var kul att avsluta veckan på ett positivt sätt! Det har över lag varit en bra vecka med strålande vackert väder, roliga hästar att jobba med, duktiga praktikanter och nu blir det helg i Göteborg med Linnéa... Ha det gott alla!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0