V75, tävling och träningshästar

Idag har det varit full fart från morgon till kväll...
Kom hem vid 01.00 inatt från Göteborg där jag varit och tävlat med Efni.
Har sedan ridit från morgon till kväll idag, vattnat, fodrat, tömt bil och släp, haft lektion, hovslagaren har skott tre hästar,
har lassat hö m.m m.m

Elfa, Dottla och Kvikkur har snart varit här i två månader och börjar närma sig slutet av träningsperioden. Så i veckan blir det till att fota dom:)
Stora träningshästen Holli går framåt, men allt tar lite längre tid än med isisarna. Men det blir bra när det e klart!
Sigrún aka Loppan utvecklas sakta men säkert och åker troligtvis hem imorgon. Hon blir en toppenfin häst, men kräver sin tid. Men får hon det så kan det bli riktigt bra!!!
Jódís börjar kännas som en ridhäst, en stilig dam som rör sig trevligt. Det tog lite tid med henne i början, men nu har det släppt och hon utvecklas varje dag!

Just det, i lördags var jag och Kynnir tillsammans med Natalie och Grodan och 4 ekipage till på Örebrotravet och invigde
V75 Örebro International. Det var hur roligt som helst!!! Ca 9000 personer red vi för, lite mäktigt! Kynnir tyckte det var kul att visa upp sig!!! Bilder kommer snart!
http://www.tv4play.se/sport/hastsport?title=v75_direkt&videoid=2188431 En minut från slutet är jag/Kynnir och Natalie/Grodan med på ett litet klipp, inte så länge, men kul ändå!!!

Som jag nämnde tidigare var jag och Efni i Göteborg och tävlade i Göteborg i söndags. Vi har tränat i veckan på att vara avspända ute på rakt spår... Och det var så himla skönt att han kändes ridbar och avspänd på tävlingen, red lite försiktigt 
men det kändes som det var värt det. Vi gick ut på 5.47, så inte så långt från kvalgränsen på 5.60. Var rätt så nöjd med
dagen! Känns bra att vi är tillbaka:)

Håller på o knåpa ihop Eddas lag för Lag-SM 2012. Det är lite meckigt och vi saknar ett ekipage... vem vill va med????!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0