Ditt och datt

I morse släppte jag ut grabbarna i sin beteshage. Efni, Loke, Grodan och Leffe blev så glada såååå. De tyckte de hade kommit till paradiset:) Det har varit diet här innan SM och så, men nu ska de få lite sommargott;)

Var iväg på klinik och besiktade Heidar i morse, han var frisk som en nötkärna, spatt röntgad också ua. Så nu ska han säljas. Om nån van ryttare söker en häst med bra rörelser i sig men som behöver mycket arbete och tid, så kan du få en bra häst till ett bra pris. Fyrgångare 8 år, stor! Otroligt ssnäll i alla lägen, en riktig gentleman! Behöver en van ryttare. Hör av dig vid intresse. Mer info kommer snart under till salu.

Har fått in en ny inridningshäst; Draupnir som är fyra år e: Omi från Stav. Han är gulsvart, ser nästan silvergulsvart ut. Han verkar lagom känslig och rör sig trevligt i trav. Draupnir är också till salu. Mer info och bilder kommer inom kort!

Jódís från Björktorp har kommit på betäckning, Kynnirs fjärde tjej för säsongen. Han och Tinna har fått träffa varandra. Har länge tänkt att de ska få ett föl tillsammans. Håller tummarna för att hon är dräktig!
Kan bli en långbent sak med fin, slank hals och bra lynne;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0