Hästar för ovanlighetens skull...;)

Har haft hjälp av Natalie några timmar idag och igår, skönt! Och kul med lite sällis:)
Vi har jobbat ihop med unghästarna. Skjóni kan nu bli longerad med ryttare i skritt och trav. Han är rätt duktig, men lite sur med sin högersida. Dock mycket bättre idag än igår, han lär sig:)
Thengill fick vila idag för han var så duktig igår, han verkar ta det mesta med ro... han har också kommit till longering med ryttare.
Ikaros är en väldigt känslig själ... han tar längre tid på sig. Nu går det bra med ryttare i stallet och idag tyckte han även det var ganska ok med ryttare i ridhuset i skritt. Vi tar det med ro så det blir rätt hela vägen! Fin blir han killen när han är klar:)
Gusti och jag var lite oense igår så det blev ett långt pass, men tillslut gick det ok. Idag däremot var han jätteduktig! Ibland behöver man en sån där riktig genomkörare...
Samma sak med Kynnir, han kändes inge vidare igår men var desto bättre idag!!!
Enya blev igår, fick vila idag och ska ridas imorgon. Hon ska få gå med en lektion på Unn-kursen i helgen, ska bli skoj!
Ska bli skoj med kursen över huvudtaget! Många som kommer och är med! Ska man inte vara med och rida är man välkommen att komma och titta:) Vi börjar 9.00 på lördag!
Ganti ska snart åka hem efter sin inridning. På sistone har vi jobbat mest med tölten, den börjar sitta rätt bra, så nu e det dags att hitta lite ridbar trav. Konstigt tycker Ganti... det e ju så kul att tölta! Så nu finslipar vi på gångarterna. Tror att hans matte Karin sak få rida honom på lektionen nästa vecka:)

Sitter och funderar på hingstval till Tinna sommar 2014... Álfur frá Selfossi eller Álfasteinn frá Selfossi, det e frågan!!! Åsikter någon??!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0