Nu e det mycket...

Trött, men ändå nöjd med dagen i det stora hela, bara en grej som känns jobbig och tar en massa energi, en energitjuv helt enkelt... Inge bra!

Har haft ridskolestart idag med mina härliga elever! Jättekul att alla elever från förra terminen fortsätter i år:) Plus att det tillkommit några nya:) Nu ska det trimmas här under våren!

Duktiga hästar idag. Började med Skjóni, en av de nya unghästarna idag. Han ser ut att röra sig rätt bra och verkar lagom känslig, lite tuff bara, men han kommer nog ändra sig inom kort. Nu e det alltså tre småkillar på inridning; Ikaros, Thengill och Skjóni. Tre helt olika individer, kul att följa dem!

Litur och jag tränar mest på att rida ut själva och tölt tölt tölt! Det går rätt bra, han kan gnägga några gånger när man e ute bara, han undrar väl var alla kompisar är...! Men sköter sig annars fint och töltar på bra.
På måndag flyttar han hem till sin nya ägare Therese. 

Hlín som är här på försäljning ska få gå med på lektion imorgon, blir en ny erfarenhet för henne, men tror hon kommer fixa det galant! 

Har uppdaterat lite på hemsidan och lagt ut lite ny info om de nya saluhästarna. Kika gärna in där!
Har även några till saluhästar på ingång.

Nu håller jag på och somna, så det e bäst man lyder kroppen och går och lägger sig så man orkar med morgondagen. Sov sött!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0