Smått och gott...

Fullspäckad dag idag (som vanligt)!

Det här med vinter... Det e ju väldigt väldigt vackert med snön som gnistrar i solen, riktigt bildskönt! Fast det här med att hacka is tar knäcken på en... Om det ändå kunde vara bara nån minusgrad, så man slapp stå och gå lös med en spade eller ett spett en kvart i varje hage flera gånger om dagen, så skulle det göra livet lite enklare.
Är så tacksam för mina tre thermobars, de är verkligen värda sin vikt i guld eller vad man brukar säga...
Beställde faktiskt en nummer fyra idag som kommer i mitten av nästa vecka, den ska till valackhagen där de går 7 valacker, så det kommer märkas skillnad och framför allt kan man känna sig lugnare när man vet att hästarna alltid har tempererat vatten. Tack väldens bästa mamma som hjäper att fixa! 
Peter har tagit på sig att göra en isolerad vattentunna, den blev klar idag, så vi fyllde upp den till lilla valackhagen nu på kvällen. Hoppas den funkar bra! Isf kommer jag beställa fler vattentunnor á la Peter!

På fm idag kom det två nya träningshästar; Skjóni och Thengill som är två 4-åringar som ska ridas in. 
Ägare till dessa två gossar är Christer och Marianne. Båga pållarna verkar snälla och ihopsläpp gick kanon!
Mer info om gossarna kommer inom kort...

Hrimfaxi flyttade till sina nya ägare i Stockholm idag; Helena och Josefine. Resan hade gått bra och han verkar ha installerat sig bra i sin nya box... Önskar dom lycka till i framtiden!

Blev lätta jobb med alla hästar såhär på fredagen. Gusti, Hlín och Enya fick jobba i longering i snön... Gick fint, men de fick minsann kämpa på! Det kan dom behöva! 
Efni och jag tränade i ridhuset inför nästa helg. Han kändes riktigt fin! Hoppas bara att vi lyckas hålla kvar känslan...
Lille Ikaros är en väldigt liten själ i en stor kropp, inte den kaxigaste... men röra sig kan han! Han blir fin men kommer ta lite tid på sig bara.

Häromdagen tog jag och Natalie ridbilder i snön... synd för mig bara att min data är inlämnad på reparation och alla bilder ligger där. Så himla typiskt! Det får snart bli en ny fotosession.

Här nedan kommer iaf en bild på Garpur som är här på försäljning! 

Imorgon och på söndag är det domarseminarium på Strömsholm som gäller! Lärorikt och kul!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0