Vintermästerskapen nästa....

Nyss inkommen från en lång dag med hästarna.

Hade planerat att rida korta, enkla pass med grållarna. Kynnir kändes rätt bra så där blev det en kortis. Lite nervöst inför imorgon och Vintermästerskapen. Vi ska rida vårt "dåliga" varv... Eller rättare sagt där passen ofta strular men det i övrigt är bättre än i andra varvet. Så vi får se, håller tummarna att det blir nån pass imorgon. Efni kändes kanon i tölten idag, men sen fick vi lite problem så vi höll på ett bra tag, typiskt. När han blir sådär laddad som han brukar bli med många hästar på banan som imorgon så ligger traven ofta lite risigt till. Kul med tölten dock! Han kanske sa bli min nya tölthäst!!! Men imorgon är det femgång som gäller för båda grållarna. Det är ett starkt startfält, men vi ska göra vårt bästa!
Natalie och Grodan åker också med imorgon och även Tuva och Glitra. Emma, Alva och Lisa hänger med och kollar och kanske hejar. Så det blir några bilar som rullar härifrån imorgon...
Wish us luck!

Red sista turen på Litur idag, mycket tölt blev det! På måndag åker han hem till sin nya ägare Therese.
Han varit kul att lära känna honom! Ridbilder kommer snart på honom.

Feila var riktigt duktig idag. Hade tänkt att det var sista dagen idag att träna henne, men ska nog försöka hinna med henne lite nästa vecka också. Hon känns mycket mer ridbar. Kul om det kan underlätta för eleverna. Och inte minst för Feila! Det e ju så mycket lättare att samarbeta:)

Nä, nu måste jag sova. Ska ju upp imorgon och packa och fodra innan tävlingen, så jag får fortsätta skriva imorgon.... Då blir det rapport från tävlingen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0