Helg!

Idag har vi ägnat en stund åt Kynnir och Frimans vindskydd. Lykke sussade sött under tiden, men när hon vaknade var hon inte så vidare värst sugen på vindskyddsbygge, så vi avbröt och ska fortsätta imorgon. Förhoppingsvis blir vi klara då, men sen är det en del fix kvar med att fylla upp med grus, halma, sätta upp nån form av anordning så Kynnir kan ha fri tillgång på hö, men inte lillen.... Förslag på hur detta skulle kunna ordnas mottages tacksamt:) Nedan kan ni se hur långt vi kom efter dagens insats.


På em var vi bjudna hem till Emma på julfika. Väldigt mysigt! Synd att inte fler kunde komma bara.
Jättefin lägenhet med kanonläge har Emma och hennes pojkvän hittat! Och mumsigt fika fick vi:) Lykke tyckte det var mysigt att få hänga med "sina" brudar Emma och Lisa!

Lykke har röjt runt i sin säng här på kvällen och inte alls varit sovsugen. Det är nåt hon har börjat med de senaste kvällarna; att hålla låda så länge som möjligt för att slippa sova... Glad e hon i alla fall! Hon har börjat ställa sig upp i spjälsängen och håller i sig med bara en hand. Ser ut som om hon tränar på att stå utan stöd, haha!!!
Hon e för go lilla skruttan. Bästa underhållningen:)
Här nedan är två bilder på Gogumman som fyllde hela 7 månader igår! Gud vad tiden går fort!


Imorgon ska Gandur åka hem efter två månaders inridning. Kommer mer info om honom! På em kommer Dottla, ett brunnblackt sto född 2009 som kommer bli till salu. Hon är inriden, men inte töltsatt så det ska vi sätta tänderna i! Kommer mer info inom kort om henne också.

Gotta go!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0