Glädje och sorg

Helgen var super! Tacomys på fredag kväll. Ledig på lördag med lite finjusteringar på vindskyddet och en lektion för Tessan på sin fina Smaetla! Sen fick vi finbesök av syster My och söta lilla Teo. Tillsammans med Anna, Jossan och Emma blev det korvgrillning nere vid hamnen i strålande solsken;) Det var önskemål från födelsedagsbarnet Anna. Väldigt härlig dag som avslutades med födelsedagsfest!!!

Söndag morgon var det dags för kurs för Nina Wahlström. Jag red en lektion på Imd, riktigt roligt! Kul att få lite tips;)
Målet med Imd är visning i vår/sommar så vi håller just nu på med att jobba henne starkare, mjukare och ännu känsligare för hjälper. Hon känns lite klen, men jag tycker hon svarar bra på träningen och det händer saker varje dag!

Har fått tre nya träningshästar; Kolfaxi är en stor, svart, ståtlig kille som är här för vidareutbildning/töltsätting. Han är fem år e Hrafnfaxi frá Vestra Geldingaholti. Sen har vi Katla som är 5 år e Gladur från Stallgården ue Fákur frá Saudarkróki. Hon är till salu! Sött sto med trevliga rörelser och massor av tölt!!!! Så har vi även Leiftur som också är 5 år e Prins från Wreta. Han är också tillsalu! Söt, vaken kille med mjuka gångarter! Mer info om båda saluhästarna kommer inom kort,,,

Sorg på gården,,,, Eldraun har flyttat efter 2 år här med oss;( Hon ska på foder hos familjen Waernborg i Uppsala. De är jättegulliga och hon kommer få det toppen, men det känns tomt här. Lille Samson är lite deppig och saknar mamma, men han är en tuffing så han reder sig nog bra. Tur att jag har honom iaf;) En minikopia av sin mamma


 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0