sjuk...

Ligger i sängen med Lykke och lyssnar på Lykke Li. Det är det mest ansträngande vi gjort idag...
Fick g in efter fodringen och krypa ner under tre täcken. Ont i huvudet, lederna, ja i hela kroppen faktiskt och frös som f_n... Tror att jag kanske måste erkänna för mig själv att jag inte är helt frisk idag, mao sjuk (fast jag är ju aldrig sjuk som ni vet...). Inte kul alls:( Vi hade ju massor att göra idag; rida, bygga hage och annat. Men Lykke är nog nöjd. Mys hela dagen!!!

Imorgon åker vi ett gäng från stallet till Hrimfaxis hösttävling i Kumla. Jag ska tävla saluhästen Frodi i V5, Linnéa ska tävla Aleiga och göra femgångsdebut, Hellan tävlar Títa och Rebecca sina två pållar Ásrún och Kraftur. Och så kommer AK med Pelle också... De kommer redan ikväll, så det blir fredagsmys! Hoppas verkligen att jag känner mig piggare imorgon...

Vi har fått en ny inackordering till stallet; Matilda Rolf och hennes hingst Prestur. Till årssiftet kommer även hennes Tumi. Vi hälsar dom varmt välkomna till Tenglagården och hoppas att de ska trivas hos oss:)

Är så himla glad för våra inackorderingar, de är bäst! Alltid lika positiva:)

På tapeten annars står Unghästmönstring i Hrimfaxis regi nästa helg. Jag ska nog åka med Valkyría och eventuellt Samson. Hade velat ta med mig Marvin, men vågar inte åka nånstans med Tinna och den dyrbara bebisen i hennes mage e: Álfur frá Selfossi.
Tänkte försöka ordna en fölmönstring här hemma nästa år (är planen iaf) och då kan jag ju ha med ett helt gäng Tenglagårdshästar!

I måndags ultraljudades stona. Tinna är fortfarande dräktig med Álfur som jag nämnde tidigare, tack gode gud för det! Fia som jag lånat av familjen Andersson är dräktig med Kynnir!
Dögg är tyvärr tom;( Men hon har ju gett oss tre fina stoföl på raken, så man ska inte klaga. Hon kanske behöver ett pausår, så får vi prova till våren igen!

Här nedan kommer en bild på vår fina Lykke som älskar att bada!


Nähäpp, nu väntas finbesök av Frida och Freja! Bäst att försöka ta sig ur sängen...
 
 

Gaedinga SM med älskade grållarna!

 
 
Tjejligan (jag, Linnéa o Lykke) lever livet på landet:)
Lillskruttan har hunnit bli 4 1/2 månad, OMG det går så fort!!!
Hon är så himla rolig vår lilla tjej, lär sig nåt nytt hela tiden. Det som står på tapeten just nu är att hon medvetet greppar saker, typ mammornas hår, sina badleksaker, grejerna i hennes babygym, försöker "hjälpa till" när man äter, vill gärna hålla själv när hon ska ha sina droppar, ja kort sagt - hon vill vara med överallt hela tiden och göra själv!
Sitta är också kul:) Igår och idag har hon suttit själv i sängen korta stunder (lite vingligt, men hon e sjukt nöjd med sig själv). Så söt och go, underbara, älskade unge!!! Vad gjorde vi utan dig??!!
Var bara tvungen, kommer några Lykke-bilder nedan ( jag vet det är ingen babyblogg, men...)Förra helgen var jag och Lykke i Härnösand på kusin Lions dop. Det var ett jättefint dop och en härlig dag:) Vi sov över så vi fick lite mer tid att umgås med Lion, Daniel och Carro. Myyyys!!!

På hästfronten har det också hänt lite grejer...
Jag och Lykke var ner till Eva och Carro i Småland och hämtade hem mina tre ungston Ófelía, Valkyría och Vísa. De e kul att ha dem borta, för då ser man så stor skillnad varje gång man ser dom. Men det e jättekul att ha dom hemma i flocken:) Funderar på att åka på unghästmönstring med nån/några pållar, men har inte riktigt bestämt mig än. Den som lever får se!

Nu i helgen gick Gaedingakeppni SM av stapeln på Romme, Borlänge. En väl arrangerad tävling med god stämning i dagarna tre!
Jag tävlade bästa grållarna Efni och Kynnir A-flokk. Kynnir gjorde en fin uttagning och jag är i stort sett nöjd med vårt program bortsett från en miss i gångartsföljden. Men men, man lär av sina misstag... Poängen 8.212 räckte till en plats i B-finalen! Så himla kul att få rida final, lycka:) Tillsammans med 7 ekipage till kämpade vi i en tuff, jämn final. Vi slutade på en 5e plats i b-finalen (totalt 12e plats). Han kändes superfin i tölten! Riktigt bra till och med! Passen är jag också rätt nöjd med. Det var traven som var lite osäker, det kändes att det var lite jobbigt för honom, men han kämpade på bra ändå. Bara att träna mer, styrka och kondition ska det bli!
Efni kändes så himla fin på fredagen när vi tränade på banan, men tyvärr blev det missförstånd i passen så där körde vi:( Kändes lite deppigt men sen inser man att det är bara att rycka upp sig, träna vidare och komma igen! Så det är precis det vi ska göra!
Nedan en bild på gänget som hängde ihop under SM-helgen, Fab5 (Lykke, Linnéa, jag, Anna och Hellan).
Och bilder på bästa lyckopillret och supporten, Lykke!
Tack kära ni för en fantastisk helg!
 

Det var det för denna gång!
 
RSS 2.0