17/2

Haft en fm i stallet med en sovande Lykke, så har hunnit rida två pållar och gjort klart stallet!
Lille Birtingur som är under inridning sköter sig fint. Han är genomsnäll och försöker alltid göra sitt bästa.
Var ute med honom på hans första riktiga tur i söndags. Var en del snö i skogen på väg hem så han blev alldeles trött stackarn... men han tyckte det var en kul grej att vara ute med kompisar på tur:)

Kastrering är bokad för Samson den 25 februari, så då tar nog jag och Lykke en tur till Gunnar oh Kristina där Samson står just nu.

Imorgon kommer mina Lag-SM tjejer hit. Då ska vi ut på en "sportlovstur" med hästarna och ha tacomys på kvällen.
Mormor Karin kommer och hänger med Lykke medan vi rider, då blir Lykke glad:)

Ikväll blir det babysim med lillskruttan och några av hennes små kompisar, alltid lika kul!!!

Har hjärnsläpp så kommer inte på vad jag ska skriva... får återkomma!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rubriklöst inlägg...

Hade en fantastisk ridtur på min Enya idag! Vi har haft en liten svacka ett tag och har nött en del på stallplan för att få igenom vissa grejer. Idag var första gången vi red ut på ett bra tag och det kändes som om vårt nötande gett resultat!!! Känner mig förhoppningsfull inför en eventuell visning i vår/sommar. Enya som har varit rätt så rund börjar även se riktigt fin ut i kroppen:) Har aldrig sett henne såhär fin!
Planerar att eventuellt exteriörbedöma Ófelía som blir 3 år i år. Hon ser stor och snygg ut, men just nu är det mest lurv... Ska nog släppa över henne till ridstona snart så att hon inte blir fetare. Tänkte börja arbeta med henne lite från marken senare i vår och lära henne lite vett och etikett inför en eventuell exteriörbedömning. Känns superspännande att ens egna avkommor börjar komma upp i ålder så man får börja träna dom!
Även Samson är det dags för i år, men blir nog inte förrän till hösten...

Det är stor ruljans på hästarna just nu, de kommer och går.
Båda fölen ska åka. Marvin till sin nya ägare Erica medan Björk ska till AK när vi delar på henne och Dögg.
Min syster My kommer med stoet Dimma som ska gå i stoflocken och igår kom det nya hästar också.
Hej o hå!!! Ingen rast, ingen ro...

Ikväll blir det middag hos bästa Malin, Billy och Elis! Ser fram emot det:)

Ha en härlig alla hjärtans dag alla fina!Vintermästerskapen o lite till...

Igår var vi iväg på årets första tävling, Vintermästerskapen på Strömsholm.
Jag hade bara med mig Kynnir. Det var rätt soft att kunna fokusera på bara en häst, speciellt när man har med sin finaste familjen. Då vill man ju ha tid att ha lite kvalitetstid med dom också.
Lykke uppskattade att kolla på folk och hästar och att träffa "sina" Lag-SM tjejer:)
Vinterns uppladdning för mig och Kynnir har bestått mycket av lösgörande arbete, mycket ridning på stallplan då jag oftast rider medan Lykke sover i vagnen innanför stalldörren. Då kan man inte ge sig iväg på längre turer...
Så egentligen var vi kanske inte helt klara för tävling, men det kändes kul att bara få ett kvitto på att man fortfarande är med i matchen. Det var ett otroligt starkt startfält och vi hamnade precis utanför final. Sammanfattningsvis är jag nöjd med dagen med tanke på omständigheterna! Kynnir ska nu få några dagars välförtjänt vila.

Idag har vi haft besök av Lykkes kompisar Leija och Rut med föräldrar och bästa Gudisen Hellan. Loke och Títa fick ställa upp på lite tolkning, miniskidor och tefat!!! Lykke fick såklart också prova att åka tefat, sittandes i ena mammans knä och den andra på hästryggen. Jättekul tyckte hela familjen!!! Lite fika blidde det också med gänget, myspys!
https://www.youtube.com/watch?v=8tpLqz6RxKc&feature=youtu.be

Jag och Ta Vann stack ut en sväng med Idi och Enya på em, riktigt skön tur i strålande sol och fullt med pudersnö att rida i! Hann även med ett pass med Birtingur som är här på inridning. Det var andra gången jag red honom själv och jag måste säga att han var jätteduktig!

Ut o fodra pållar nu och sen bada liten tjej:)

RSS 2.0