En liten rapport...

Helgen som var blev en härlig sådan! Mamma och Lars-Erik var här :)
Det hanns med en massa mys med familjen men vi hann även jobba en del. På lördagen gjorde vi lite förberedande jobb med att trycka ner de stora stolparna till den blivande gången som ska dela av den nuvarande sommarhagen till en sommarhage för valackerna och en för stona. Nu är stängslingssäongen igång igen....

I början av maj ska hälften av alla hagar gödslas och sås plus att småhingstarna ska flytta till sin sommarhage (som inte är byggd än...), så det brinner lite i knutarna att få klart sommarhagarna!

I söndags gick vi runt småhingstarnas nya sommarhage tillsammans med markägarna som vi ska få arrendera marken av. Målet för dagen var att planera för var stängslet ska gå samt rensa gammal taggtråd m.m, så nu har vi märkt ut alla hörn så vi kan börja trycka hörnstolpar i helgen som kommer.
Den hagen kommer bli såååå fin! Stor, fin naturbeteshage som varit orörd i många år. Kuperad terräng, rinnande vatten och en skogsdel som blir mycket större än vad vi från början vågat hoppas på ;)
Killarna kommer bli såååå nöjda! Det är jag helt säker på :)
Min fina Samson ska få jobba på några månader till och fortsätta hänga med på träningar hos Johanna Elgholm och så ska han få vara med på Hrimfaxis vårtävling och kanske nån mer tävling. Men en eller två månader i sommar tänkte jag att han skulle få gå och bara vara häst och då ska han få gå ut med småhingstarna i "drömhagen" och leva livet ;)

Inridningshästen Theó, 4 år gammal är inne på sin sista träningsvecka innan vila.
Vi hade lite issues i början men nu på slutet har poletten trillat ner och han börjar kännas riktigt ridbar, så det känns vältajmat att låta honom gå på vila nu :) Ska se om vi lyckas få till några bilder på gossen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0