Livet på landet...

Fick glädjande besked idag att vår fina Hera från Knubbo är dräktig med snyggingen Kjarval från Knutshyttan (e: Oliver frá Kvistum u: Svala från Knutshyttan). Sååå glad för det och förväntansfull över vad denna kombination av individer kan ge för avkomma. Hoppas på en långbent fining med mycket bensprattel :)
Hittills är fem av våra ston konstaterade dräktiga!!!
Vi har några superfina föl och unghästar ur vår egen avel till salu. Kika gärna in på salusidan för mer information samt pris för dessa juveler! Kanske har vi din drömhäst!

Har bästa Moa här och hjälper mig några veckor under sommaren! Fantastiskt bra :)
Hon kommer ha full koll på allt på gården när denna sommar är slut!
Kul med lite sällis på dagarna ;)

Förra veckan var min kära mor och Lars-Erik här hela veckan. Har blivit en del mys och annat skoj, men har även fått mycket hjälp i stallet och med barnen, så det hanns med sånt där om man inte hinner annars...
Kära lillebror Charlie var här några dagar med sin goa familj. Blev en dag i stadsparken och Wadköping, ridning för kusinerna Lykke och Molly. Vi red till kalkbrottet och badade (några av oss iaf!) Hur mysigt som helst. En natt sov jag, Charlie, Lykke och Molly i höet, det blev verkligen en hit tyckte Lykke, så en repris får det nog bli senare i sommar!
Jag och barnen åkte till Parken Zoo en dag tillsammans med moster My och så har vi hittat på en massa annat skoj! Sen har jag även hunnit med en del ridning och annat gårdsabete ;)

Denna vecka är Linnéas första semestervecka. Jag ska också försöka vara lite halvledig så vi kan hitta på lite grejer med familjen. Men idag och igår blev det två heldagar hemma på gården, inte fy skam det heller! Idag och imorgon finbesök av mormor Karin och barnens kusin Alma. Ännu mera mys :)

På hästfronten är det rätt lugnt just nu. Samson har vilat en månad och ska vila en månad till... Han går tillsammans med våra unghingstar och tycker att livet är toppen!!! Trodde han skulle se ut som en liten köttbulle efter en månad på bete, men han ser fantastiskt fin ut. Har biffat till sig lite, men det klär honom! (än så länge iaf ;)
Valkyría har vila även hon och ska inte sättas igång förrän 1 september. Vissa har det bra ;)
Stackars Efni, han får ingen vila han.... Vi ligger just nu i träning inför GK SM i september.
Han får iaf en veckas vila när vi är i Kroatien i början av augusti och sen får han nog en liten vila efter GM SM också, så han blir inte helt lottlös ;)
Nu närmast är han utlånad till Rasmus Nilsson som ska låna honom på Lag-SM då hans egen häst är sjuk.
De kommer tävla för Hrimfaxi Youngsters i F2 och stilpass. Ska bli kul att få coacha dom! Tror dom kommer vara grymma :)

Nähäpp... nu kallar kudden. Bäst att sussa så man orkar med morgondagen. Natti natti!

RSS 2.0