Smått o gott!

I helgen, närmare bestämt i lördags ordnade vi en luciaritt i stallet. Vi var 11 ryttare till häst som red en ny runda. Det blev en härlig tur med strålande vackert vinterväder! Efteråt grillade vi korv och fikade... hög mysfaktor! Tack alla inblandade som förgyllde denna dag :) Alltid lika kul att hitta på grejer med stallgänget!
Utöver detta hann vi även med att bygga vidare på vår ridhall. Första väggen med sarg är nu nästan klar. Beräknar att den väggen ska va helt klar innan helgen. Sen ska vi börja med nästa vägg på lördag!
Förhoppningen är att vi ska få in stenmjöl i början av januari... Man börjar se en helhet liksom, tror detta kommer bli riktigt bra!

Glottis, goa, fina Glottis har hittat sin egna människa, Susanne. Önskar detta team all lycka i framtiden! Hoppas du blir nöjd med denna pärla till häst!

Lótus är tillbaka efter några månaders vila. Han ska igång nu och annons kommer ut inom kort.

Har fått in en ny inridningshäst, Dana från Lillängen 3 år e: Viktor fra Diisa ee: Garri frá Reykjavík u: Thóta från Knubbo (tot 8.05). Det ska bli riktigt spännande att lära känna denna tjej. Uppdaterar här :)

Mina egna hästar ska få vila över jul. Enya redan efter den här veckan. Hon ska få en hel månads vila, det har hon förtjänat! Efni får c:a två veckor ledigt över jul och nyår. Lilla Ófelía kommer ridas denna vecka och nästa och vilar sedan till 1 mars. Under den tiden kommer jag träna Samson som snart kommer hem från sin vila.
På onsdag åker jag och Becca med våra hästar till Johanna Elgholm och rider lektion. Det blir sista gången för i år. Vi har tränat på flitigt under hösten och det har gett resultat. När hästarna är igång igen så ska vi fortsätta träna på under vinter/vår och se vad det leder till. Framåt vårkanten börjar tävlingssäsongen sen.

Sóley är fortfarande till salu, se salusidan för mer info!

Lykke firade lucia idag på dagis. Hon var utklädd till en liten tomte i en jättefin tomteklänning, världens sötaste lilla tomte! Mammas hjärta smälter!!!! Nu sover lilltomten sött och laddar för en ny dag full av bus!

Nedan: Vår blivande ridhall :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0