Hagbygge och smått och gott...

En med hagbygge för hela slanten har det varit... Det finns inget slut på stängslandet känns det som.
Nu har vi börjat med en ny stor hage som avelsstona ska få, så vi ska öppna upp deras nuvarande så de kan gå i både den "gamla" och den nya så de kan beta ett tag till och få mer yta att röra sig på. Ridstona har nu fått gå ut i sin hage som avelsstona fått beta ner. Nöjda och glada ridston som nu har dubbelt så stor hage som tidigare :) Bygget borde vara klart i mitten av veckan... men det jobbiga jobbet är gjort, puh! Nu är det "bara" att dra tråd, sätta stolp och skruva isolatorer kvar.... Bästa Ludde hjälpte oss att trycka hörn- och grindstolpar häromdagen vilket underlättade oerhört mycket!

Lykke har hängt mycket med mormor och Lars-Erik som varit här hela helgen. De har hittat på en massa skoj; igår bakade de kanelbullar, mums! Idag bar det av till Stora Holmen, en riktig hit tyckte Lykke!
 
I onsdags ultraljudades Aleiga. Hon är dräktig med Prestur frá Haeli, jippijaj!!!! Nu är fyra av "våra " ston konstaterat dräktiga! Så nice!

Så nöjd med våra unghästar! Det här med avel är ju bara för kul... Hittills, efter 4 genomförda unghästbeömningar har vi fortfarande tre hästar i topp 5 i respektive klass, vilket innebär att om de lyckas hålla sig kvar där får de vara med på Championatet på Stenholmen i oktober! Även vår uppfödning Marvin som ägs av Erica och Hellans Júni ligger bra till!!!!
Hoppas hoppas hoppas...

Imorgon är det förskola igen för lilgodingen... Första veckan gick bra så vi hoppas att det ska fortsätta så.
På tisdag ska Lykke vara där utan mammorna för första gången. Bara några timmar, men ändå, en stor dag!

Nedan: Busungen :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0