Många bra saker!!!

Förra veckan var vi inne på USÖ, det var dags för Lykke att göra ett nytt EEG...Igår fick vi svaret och det såg helt normalt ut! Helt fantastiskt, bästa beskedet :) Detta i kombination med att koncentrationen av medicinen var betydligt lägre (gått från ca 600 i juni till ca 400 nu, vet inte vad man mäter i för enhet) gör ju att man känner sig hoppfull!!! Måtte detta växa bort med tiden älskade unge <3

I helgen som var så var vi hela familjen i Sollefteå hos älskade lillebror med sin fina familj.
En helg med massor av mys! Tyvärr så var halva styrkan sjuk hela helgen så det blev inga större utsvävningar, men lite skidåkning för barnen och bad med vattenrutchkanor och annat skoj hann vi med :)
Lyckliga barn över att få träffa kusinerna Lion och Louie <3

Det slog mig när jag var ute i avelsstoflocken att alla dräktiga ston börjar bli så runda och fina om magarna :) De ser verkligen välmående ut och ser ut att trivas med sina magar!
Kan knappt vänta till våren/sommaren då alla fölen ska se dagens ljus!!!
Först ut är Thalía som är dräktig med Prestur frá Haeli, beräknad i slutet av april.
Näst på tur är Engjarós som är dräktig med Kynnir frá Feti. Hon är beräknad till 5-7 maj, så inte så långt kvar där heller!
Dögg är väl den som inte är så tjock än, så jag hoppas verkligen att fölis är kvar där inne.... en väääldigt efterlängtad fölis. Hon är iofs den som ska ha sist av alla 8 (7 av dom är våra), en vecka in i juli ungefär så hon har ju tid på sig att bli rund ;)

Näste helg blir det kurs för Johan Häggberg här hemma på gården :) Det blev bestämt väldigt hastigt och lustigt, kul med lite spontanitet!
Jag tänkte vara med och rida ett pass med Efni och ett med Valkyría! Lilltjejen ska få göra kurspremiär :) Egentligen känns det lite tidigt, men man får passa på när man har hjälp på plats :) Nåt får vi alltid med oss som vi kan träna vidare på.
Det finns platser kvar på kursen, så skynda och anmäl!
tenglagarden@gmail.com eller 076-8115404.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0