Allt möjligt!

La precis ut en bild på min fining Vivaldi från Tenglagården som är ett år i år. Han är e: Kynnir frá Feti och u: Melódía från Tuvadalen ue: Fönix von Klosterbach. Han är fn hos hingstflocken på Forsen hos Frida. Har inte träffat honom på ett tag nu så det var kul att se hur fint han har utvecklats:)
Ska bli spännande att se hur lillasyster Ófelía blir. Hon ser jättefin ut också. Har hunnit fylla 1 månad:)

Hade med min lille Samson från Tenglagården (född maj 2012) på fölmönstringen här som Hrimfaxi anordnade. Han fick en fin bedömning och blev näst bästa föl (av alla födda 2012). Det var roligt!

Det blir tre föl nästa sommar:) Alla är ultraljudade och dräktiga!!! Såååå himla kul!
Tinna från Kråkebo är dräktig med Midas frá Kaldbak. Dögg från Knubbo är dräktig med Kynnir frá Feti igen!
Och Björk frá Eyrarbakka är dräktig med Bangsi från Örvik!!! Så nu håller jag tummar och tår för att allt går vägen och att det kommer tre småttingar nästa sommar. Tinnas och Björks bebisar blir mina, Döggs bebis blir Linnéas!

Träningshästarna är duktiga! Har tre treåringar; Naepa, Idunn och Dottla som alla är hur olika som helst, intressant att jobba med! Hilmir och Frodi är inridna femåringar men ska bli lite mer "civilicerade" och utbildas vidare, de blir mer och mer ridbara och gångarterna säkrare. Efni känns fin, Tinna har vilat men sattes igång idag igen. Hon kommer ridas fram till årsskiftet. Glampi är såld till Berit i Linköping och flyttar om två veckor, Engilfrid har flyttat till sin nya ägare Maria i Glanshammar. Önskar dom all lycka tillsammans!!! Prúd och Litla Birta och Ófeigur letar fortfarande efter nya mattar/hussar. Ljúfa har blivit en tölthäst och är inne på sluttampen av sin träningsperiod, hon har utvecklats massor! Bilder kommer snart. Katla är också som ny! Hon har fortfarande sjuuukt mycket humör, och även om det är lång väg kvar så har det hänt hur mycket som helst! Nu ska matte Anna rida henne några dagar/vecka och jag kommer fortsätta rida henne två dagar/vecka.

Det var det för denna gång!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0