forts föeående inlägg...

Jag har ju fått ett till tillskott i hästfamiljen:) Vísa från Tenglagården föddes tidigt på morgonen den 18 juni!!!
Hon är fux m stjärn e: Bangsi från Örvik u: Björk frá Eyrarbakka. En sockersöt liten tjej som kommer bli femgångare, hon ser ut att röra sig smidigt och mjukt. Bilder kommer...

Sen har team Götarsvik även fått en till kompis, det är Leiftur som är såld till vår kompis Jenny! Så nu har han flyttat in till Efni, Grodan och Loke... det funkar hur bra som helst. Önskar Jenny lycka till med sin nya fyrbening och hoppas de ska trivas bra ihop och med oss andra här på gården!Vísa, ny kompis i stallet m.m

Har varit i Stockholm över midsommar jag och Linnéa. Min kära mor och Lars Erik har varit hästvakt, så vi har liksom bytt plats! Skönt att göra nåt annat i några dagar...
Igår var vi ute vid Tyresö slott, satt på en uteservering på Djurgården och på kvällen umgicks vi med goda vänner och min älskade lillebror och bonusbror:) En perfekt midsommar!!!!

Har hunnit med lite annat sen sist, bl.a haft ett barnridläger på Forsen tre dagar.
12 mer vilda än tama barn i åldern 8-13 år. Jätteroligt gäng:) Har haft Astrid och Rebecca med och hjälpt till, guld värt! oh Frida har lagat god mat till oss varje dag:) Vi har hunnit med lektioner, långritt runt Lien, tävling m.m m.m..
Sista dagen när alla föräldrar var där och vi hade avslutning kom alla elever på att de skulle ha i mig i dammen (med kläder på)... Gissa om jag gjorde mig svårfångad, hal som en ål... Det var alla 12 elever samt Rebecca, Astrid och Frida som var bovarna i dramat. Dom fick kämpa länge länge utan resultat. Då kommer Jökull (pappa till Alma) och säger att "Jag kan hjälpa till"!!! Då var det kört! De fick fortfarande kämpa men till slut åkte jag i...
Och Frida också, haha!!!!

Skriver mer snart...

Gör ett försök!

Hej på er alla!
Gör ett försök med blogginlägg och ser om det kommer ut på nya hemsidan...
Den är fortfarande under konstruktion, men är snart klar!
Känns kul med lite nytt och fräscht.
Valkyría från Tenglagården
Mycket har hänt sen sist och jag vet inte riktigt var jag ska börja:
Största och bästa nyheten är att vi fått tillskott i familjen. Tinna fick en dotter den 8 juni. Valkyría från Tenglagården heter hon och är ett svart sto e: Midas frá Kaldbak. En långbent och elegant tjej, vacker som en dag! Hon travar gärna men har även visat lite tölt... Blir nog min nya fyrgångsstjärna! Sjukt nöjd med denna fina tjej, en riktig fullträff:)
Nu väntar vi två föl till på gården. Björk och Dögg ska föla i månasskiftet juni/juli... Väntar med spänning.

Båda mina grållar är SM-kvalade... Känns så otroligt härligt! Extra roligt med Efni som jag kämpat med i så många år. Det här var ju ett av våra stora mål, så det känns som en seger:)

Kynnirfölen börjar pluppa ut här och där i landet... Hittills fyra föl födda... 3 hingstar och ett sto. Och fler blir det!
Bilder på fölen finns på Kynnirs sida på facebook (Kynnir frá Feti).
I år funderar jag på att betäcka min egen Tinna med Kynnir. Tror det kan bli riktigt bra!!!

En dålig nyhet är att jag är billös... växellådan har pajat.... inte alls vad jag behövde såhär innan semestern och allt (inte för att jag har nån direkt semester, men iaf)... Den är bärgad till verkstan och hoppas få tillbaka den snart!!!

Biljetter till VM är bokade. Vi är ett litet gäng som ska ner och heja fram svenskarna...! Blir kul!

Idag kommer Filippa och hjälper mig i stallet. Är genomförkyld och ska sjunga på bröllop imorgon.
Ska göra mitt bästa för att ta det lite lugnt, men det e inte min starkaste sida....

Skriver mer sen!
 
 

RSS 2.0