A lot,,,

Lyssnar på musik, sjunger och dansar med Linnéa och Cookie;) Härlig lördag!!!

En bra dag; vattnat hagar hela dagen - tänk att man kan bli så lycklig för det! Känslan när man har hackat is i typ 20 bottenfusna tunnor och lyckats fylla dom fulla med vatten igen;) Obeskrivligt!!!

Förutom det har jag, Linnéa och vår bästa snickare Alex byggt vidare på vindskyddet i stohagen! Det kommer bli hur bra sm helst! Nu är typ hela stommen färdig så det faktiskt börjar likna ett vindskydd,,,
Är sjukt nöjd med vårt verk! Fortsättning följer förhoppningsvis nästa vecka
Bild kommer såklart snart!

Veckan har varit tuff med snöstorm, fruset vatten och en massa extrajobb i och med detta, men som jag brukar säga; Allt löser sig! Så även denna gång;) Tack Natalie för all hjälp!

Veckans stjärnor blev Fraevill som har ändrat inställning och samarbetar väldigt fint, han verkar rätt nöjd med att arbeta nu! Ska bli kul att se vad vi kan åstadkomma nästa vecka;) Måste även ge en stjärna till mina elever Eva och Anette, de var så duktig i torsdags!

Btw - på torsdag 19,00 har vi luciakonsert i Skinnskattebergs kyrka! Kommer bli fint ch stämningsfullt med mycket fin musik! Kom och lyssna om ni nte har nåt annat för er;)
Imorgon kommer Susanne, vi ska prova luciakrona och dra igenom några låtar, alltid lika kul!!!

Nu - en dans till och sen sussa,,,,;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0