Busy busy!

Det har varit full fart hela veckan!

På hästfronten har följande hänt:

Både Bogi och Soldan är "åkbara", snälla killar båda två. Och desutom är båda till salu! Bogi blir en trevlig familjehäst och Soldan en bra fyrgångshäst med kapacitet utöver det vanliga, till dig som vill komma långt på tävlingsbanan!

Imd känns mer och mer ridbar, nästa vecka ska jag rida henne för Johan Häggberg, det ska bli intressant att höra vad han tror om en eventuell visning. Om hon har pass (vilket jag tror) så...

Tinna är ju för skön! Snacka om allsidig häst! Hon är väldigt vacker (just nu många extrakilon dock), rolig att rida och ska visas i sommar, har fått en fantastisk avkomma och ska betäckas i sommar igen. Nu har hon gått och blivit lektionshäst också, hon har gått tre lektioner den här veckan, varav en barnlektion:) Min prinsessa:)

Med Efni börjar det äntligen lossna. Har haft en ganska lång formsvacka, men nu känns det som om vi har kommit över en tröskel och kan börja gå vidare:)

Birta börjar bli ridhäst igen, hon var lite ur gängorna efter sin vila, men nu börjar det kännas bättre. Jobbar mest med lydighet, känslighet för hjälper, styrka och kondition...

Aleiga känns mjukare och oj oj oj vad mycket starkare hon är om man ser tillbaka. Ska bli kul att se vad det blir av henne:)

Glottis är en rolig prick, glad och pigg! Nästa vecka ska hon få vila och smälta allt hon lärt sig. Sen blir det några veckor till innan hon får långvila.

Faxi, Ivaldi och Knotte jobbar på bra och blir mer och mer ridbara. De väntar båda på att få nya ägare. Två bra, svenskfödda och lättridna hästar. Och så en känslig, lovande kille med mycket motor! Mer info under till salu.

Kynnir känns fin. Om jag jämför med den här tidpunkten förra året så är ridbarheten hundra gången bättre nu vilket lovar gott inför säsongen! Första tävlingen blir Stenholmens Regionala 31 mars - 1 april.

Nu ska jag krypa ner i sängen, kudden kallar...

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Hej! Kul att höra att det funkar så bra med Tinna!

2012-02-02 @ 13:21:25
URL: http://www.krakebofailjen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0