Härliga tider!


Ovan ser ni vårt senaste tillskott, Sibelius från Tenglagården som föddes den 6 juli.
Han är e: Álfur frá Selfossi och u: Tinna från Kråkebo. En riktigt stor och fin hingstunge!!! Denna tror vi på!!!
Nu väntas bara ett föl till, det är Fia som är dräktig med Kynnir... Det ser ut som om hon ska spricka snart!
Beräknat ca 5 augusti, men efter en titt på magen så tror man att hon gått långt över tiden... Hoppas hon inte väntar fööör länge.

I skrivande stund är vi nyss hemkomna från en minisemester. Jag, Linnéa och Lykke har varit i Läppe där Linnéas farmor och farfar har hus. Mamma och Lars-Erik var bästa hästvakterna :) Tack!!!
Vi har haft några sköna dagar och har gjort utflykter till bl.a Vinön och Julita. Skönt att bara få vara för några dagar, det behövde vi verkligen!!!
Några bilder nedan...
   

Förra veckan red jag och Kynnir SM. Vi gjorde ett helt ok program, men då vi på sistone haft lite problem med lydigheten i läggningarna så blev det lite försiktigt, vilket också syntes på poängen... Bara hem och träna vidare!!! Nöjd ändå att vi ändå tog oss till SM och gjorde en ok prestation med tanke på hur uppladdningen har sett ut med träning på stallplan och sovande bebis bredvid. Men nu ska vi jobba vidare!
Kynnir går just nu på fribetäckning med några ston t.o.m nästa söndag (se bild nedan), han är så nöjd och glad!
Om en vecka börjar allvaret igen. Då ska vi träna vidare, för den 1 augusti är det GKSM kval på Forsen som vi ska va med på! Och första helgen i september är det GKSM i Göteborg!!!


Här hemma börjar ridbanan ta form. I helgen mättes det och förbereddes det inför att staketet ska upp, så inom några veckor är ska det vara uppe, sen ska det lackas och fixas och ett lass till med paddex ska på! Sen så :)

Anmälningarna till vår unhästbedömning 23 augusti rullar in!!! Hittills är det 13 hästar anmälda :) Ska bli så himla roligt!!! Jag har anmält syskonen Valkyría och Sibelius. Halvbror Marvin som Erica äger ska också vara med :) Jag ska ev. anmäla två egna till... kanske Samson och kanske Fias föl...
Längtar!!!

På tisdag-torsdag ska jag ha barnridläger här hemma! Ska bli kul!!!
  
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0