En lugn helg

Detta blev en riktig familjehelg!
Har stökat runt på gården och pysslat, tagit hand om lilla Björk, byggt hage, ridit lite, tagit emot träningshäst och skickat hem häst, firat bästa Anna och haft mys med min fina lilla familj.
 
Linnéa är i skrivande stund ute och fixar de sista på den nya träningshagen. Den blir såååå fin!!! Den ska invigas av Atlas och Gandur. Atlas, som jag tidigare haft på träning kom idag och ska tränas inför försäljning. Håll utkik efter mer info om honom! Mycket trevlig kille:)
 
Finaste lilla Marvin -14 (som blivit riktigt stor och ståtlig!) e: Kynnir u: Tinna flyttade idag hem till sin nya ägare Erica. Lastningen och resan gick bra och han är installerad i sitt nya hem:) Det ska bli en fröjd att få följa honom och Erica! Önskar dom all lycka!
Tinna var lite ledsen och det var lite livat i hagen några timmar men nu är det frid och fröjd igen, skönt!
 
Läget med lilla Björk är ganska stabilt just nu, men vi vet fortfarande inte hur framtiden ser ut... ska ringa Strömsholm imorgon. Vi medicinerar henne fortfarande. Och boxvila är det som gäller några veckor till.
Igår och idag har Björk och mamma Dögg fått gå ut och röra på sig en pyttestund. Väldigt uppskattat! Det var svårt att tro att lillan är sjuk... de var ystra som aldrig förr! Återkommer med uppdatering om Björk imorgon...
Hoppas att allt artar sig till det bästa!
 
Igår var vi hos Anna och firade hennes födelsedag. Jättemysig kväll!!! Precis vad vi behövde:)
 
Dags att lösa av Linnéa och gå ut o arbeta lite... så man kommer in och kan få lite familjemyyyyys!!!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0