4 oktober

Nu är vi nästan klara med årets sista hage (eller??!!), bara en stolpe som ska ner och lite elkopplingar att fixa!
Tur att man har världens bästa mamma som ställer upp och hjälper till när Linnéa haft ont i ryggen :) En hel del mormormys blev det för Lykkes del också! Nu ska vi se vilka som blir de lyckliga hästarna att få gå in och beta den nya hagen.... problemet är att alla ligger på plus i hull. Får nog bli nån av hingstarna kanske.

Veckan som gått var en bra träningsvecka med hästarna. Den som utmärkte sig mest var Július som även blir veckans stjärna! han samarbetar jättefint och nästa vecka är målet att rida själv på honom, en stor milstolpe!
Så efter den här månadens träning är målet att matte Anna ska rida honom själv :) Eýjadís börjar också efter en månads inridning att kännas ridbar och trevlig! De andra hästarna har också jobbat på fint. Glottis känns riktigt bra just nu! Hoppas hon hittar en ny matte/husse snart! Man får en väldigt trevlig häst om man köper henne!

Min fina Tinna är under igångsättning efter att ha fått tre föl på raken. Hon var visserligen igång mellan Valkyria och Marvin i några månader. Nu rids hon av Emma och Moa och kommer gå med på lektioner på tisdagar.
Det känns som om hon tycker att det är kul att få komma igång och göra nåt!

Imorgon kommer Molles Schakt hit och ska påbörja arbetet med trekammarbrunn... skönt att få det gjort, så kan man släppa det sen.
Vi kommer även att få belysning till ridbanan i slutet av veckan, sjukt nice!
Skönt att få så mycket utomhusarbete som möjligt gjort innan vintern...

Nu ska jag chilla och ladda för en ny vecka!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0