Unghästar mm

Nu närmar sig dagen för unghästchampionatet.... 10-11 oktober.
8 av 10 bedömningar är avklarade och våra unghästar ligger fortfarande i topp 5 (fem i varje klass som kvalar till championatet).
Sibelius ligger i dagsläget 5:a av 29 hingstföl. Valkyria ligger 3:a i sin klass för 2-åriga ston. Och Samson ligger 2:a i klassen 3-åriga hingstar/valacker. Även Hellans Júni ligger kvar på en 2:a plats i klassen 3-åriga ston. Tyvärr hoppade Ericas Marvin ner några steg, men han höll sig kvar länge!
Håller tummar och tår att vi får åka på championatet och representera vår avel, hade varit superskoj!

Jobbat halva dagen med hästarna. Unghästarna Samson och Embla skötte sig fint!
Och de andra också för den delen. Hade en bra provridning på Glottis :) Vore så himla kul om hon hittade nån bra människa! Man får en väldigt rolig häst och en bra kompis om man köper henne :)
För första gången utnämner jag Július till dagens stjärna! Inte illa pinkat av honom! Han kändes coolare och medgörligare än aldrig förr! Det går åt rätt håll:)

Har varit hemma på fm med en liten sjukling...:( Stackars lilla hjärtat... har suttit på läkarmottagningen hela kvällen då den höga febern inte ger med sig. Några dagar med feber över 40 grader, jättesnorig, hostig och hängig, då blir man orolig... Som tur var visade inte proverna på nåt avvikande utan förmodligen är det bara en extremt kraftig virusinfektion med hög feber, så mycket dricka, Alvedon och vila ordinerat så hoppas vi att hon blir kry på några dagar! Man känner sig lika trött själv, borde gå och sova....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0