Det är mycket som händer nu!

Vet inte riktigt vart jag ska börja.... det är mycket som händer nu!
Vill nämna, som ni säkert redan har sett, att vi arrangerar en Luciatävling här hemma på Tenglagården till förmån för Musikhjälpen nästa lördag den 10 december. Det började för nåt år sen då jag och Linnéa klurade på vad vi skulle kunna göra för att samla in pengar till Musikhjälpen. När vi fick veta att Örebro skulle stå som värd för Musikhjälpen 2017 föddes idén att arrangera nån form av tävling där vinsten skulle gå till Musikhjälpen. Så här är vi nu!!! Det är en inofficiell tävling med en domare. Tävlingsgrenarna är Smáli, hoppning, V5 och barnklass (t.o.m 10 år, ledare tillåtet). Placerade (plac.1-5) kommer få fina rosetter i alla klasser. I barnklassen får alla rosetter.För att samla in pengar så har vi dels startat en Musikhjälpenbössa där man kan sätta in valfritt belopp som går direkt till Musikhjälpen.

Här är länk till Tenglagårdens insalmingsbössa där ni gärna får sätta in en slant!

Under tävlingsdagen kommer all vinst från anmälningsavgifter och barnridningen att gå till Musikhjälpen. Vi kommer även att ha bössor på plats så möjligheten finns också att lämna ett bidrag på plats.
Anmälningsavgiften till tävlingen är 200 kr / ekipage och betalas iin till BG 202-1038 (ange häst, ryttare, grenar och ev. varv).
Barnridningen kommer kosta 20 kr och betalas kontant till en av bössorrna som finns på plats.
Gällande både anmälningsavgift och barnridning så är ovanstående minimibelopp.
Man får självklart ge mer :) Och glöm inte, varje krona gör skillnad!!!

Vi har även startat en utmaning för att få hästsporten att tillsammans samla in så mycket pengar som möjligt till Musikhjälpen!

Klicka här för att läsa mer om utmaningen!

Under tävlingsdagen kommer Hrimfaxis Lag-Sm ungdomar att sälja fika och lättare förtäring.
Så lämna fikakorgen hemma den här gången ;)

Startlistor och informationsbrev publiceras på fb Luciatävling till förmån för Musikhjälpen! några dagar innan tävlingen.

Har ni frågor och funderingar kring arrangemanget så är ni välkomna att kontakta Tess på 076-8115404 eller tenglagarden@gmail.com

Välkomna till en härlig dag! Tillsammans kan vi göra skillnad! Glöm inte det...

BARN I KRIG HAR RÄTT ATT GÅ I SKOLAN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0